sv Enter leed zondagmiddag de derde nederlaag op rij. Op een waterkoud sportpark Krompatte werd het 0-1 voor De Lutte. De bezoekers werden rijkelijk beloond en sv Enter had gezien het spelbeeld ook wel recht op een punt. Vanaf de aftrap speelden beide ploegen vol op de aanval. Bij sv Enter ontbrak door blessures Nick Derksen Jorn Hodes. In het eerste deel van de wedstrijd waren er aan beide zijden kansen, maar de rust ging in met een 0-0 stand.

In de tweede helft een zelfde spelbeeld. In de 55e minuut leek sv Enter op 1-0 te komen. Een zuiver doelpunt van Tim van Otten aldus de toeschouwers, maar de scheidsrechter nam het vlagsignaal voor buitenspel over en het blijft 0-0.

In de 61e minuut komen de bezoekers op voorsprong. De bal wordt onvoldoende weggewerkt uit de defensie van sv Enter en het is Jori Oude Elferink die de 0-1 op het scorebord zet.

sv Enter geeft daarna wel extra gas, maar kan in het resterende deel eigenlijk onvoldoende creëren. De Lutte blijft relatief makkelijk overeind en koestert de nipte overwinning. De Lutte blijft daardoor in race en is samen met DTC ’07 koploper.
Komende zondag speelt sv Enter de laatste wedstrijd van 2022.

Uitslagen overige wedstrijden:
Sportclub Overdinkel – Almelo gestaakt bij 1-2.
UD – LSV 2-2
Manderveen – Sportlust Vroomshoop 4-0
La Première – DTC ’07 1-3
Borne – KOSC 0-0