Nijkamp Uitvaartzorg lanceert een nieuw logo. Dit jaar bestaat het bedrijf 25 jaar en dat is een mooi moment voor bezinning en vernieuwing. Het logo is eigentijds en toekomstbestendig en met het nieuwe logo luidt het bedrijf een nieuwe fase in. Na het overlijden van Johan Nijkamp in 2019, heeft Nijkamp Uitvaartzorg haar weg moeten vinden in een nieuwe situatie zonder boegbeeld. Het fundament onder het bedrijf bleek sterk. Ina Nijkamp blijft zich samen met haar medewerkers inzetten voor een waardig afscheid voor iedereen.

Waar staat het nieuwe logo van Nijkamp Uitvaartzorg voor?

Ina Nijkamp, directeur van Nijkamp Uitvaartzorg: “In het logo zijn drie keien te zien die het sterke fundament onder ons bedrijf weerspiegelen. De stroming staat voor de verbinding die we leggen tussen Twente en de Achterhoek. De boom staat symbool voor de cirkel van het leven: van geboorte tot overlijden. Iedereen is bij ons welkom, dat komt tot uiting in de verschillende kleuren van het logo.

We zijn erg blij met dit nieuwe logo. Na 25 jaar was het tijd voor vernieuwing in onze uitstraling naar buiten toe. In dit logo komt alles samen waar we voor staan, vertelt. Met dit nieuwe logo sluiten we een periode af en gaan we als bedrijf een nieuwe fase in. Het markeert een mijlpaal in het bestaan van ons bedrijf; 25 jaar is een lange periode waarin we voor velen een rol hebben kunnen spelen in het verzorgen van een waardig afscheid. Hier zijn we enorm trots op.”

Nijkamp Uitvaartzorg blijft zich inzetten voor een waardig afscheid. Wilt u eens in gesprek over wat Nijkamp Uitvaartzorg voor u kan betekenen? Bel ons via telefoonnummer 0547 – 38 40 08 of mail ons via info@nijkampuitvaartzorg.nl.

Of kijk op: www.nijkampuitvaartzorg.nl