Door de nieuwe aangescherpte maatregelen door de overheid heeft ook Brasserie R-1854 haar deuren weer moeten sluiten. Gastvrouw Pam en chefkok Collin, zitten niet bij de pakken neer, maar zijn gelijk tot actie overgegaan en hebben samen met hun team een heerlijke nieuwe service bedacht, exclusief voor Enternaren: Uit eten, maar dan Thuis!

Pam: “Wil jij thuis in Enter de smaak van Brasserie R-1854 beleven? Het team van de Brasserie komt het “Uit Eten, maar dan Thuis” 3 gangendiner per gang bij je thuis bezorgen, gezellig en leuk op de welbekende R-1854 plank. Met een gratis flesje wijn erbij.
De service moet een dag van tevoren besteld worden en is voor minimaal vier personen. De bezorging gaat geheel volgens de richtlijnen van het RIVM, wij leveren veilig bij de deur af. Men is zelf verantwoordelijk voor naleving van de regels in de eigen thuisomgeving, met betrekking tot de anderhalve meter afstand en het aantal toegestane gasten.

Daarnaast is Brasserie R-1854 van woensdag tot en met zondag ook weer geopend voor afhalen, vanaf 11.30 uur. De afhaal menukaart is vernieuwd en vind je HIER

Voor Facebook kijk HIER