Tukkers Catering is momenteel druk bezig met de voorbereidingen om een nieuwe groentezaak te starten in Enter. Deze zal gevestigd worden in het huidige pand aan de Dorpsstraat 96. “Het was al langer een wens om iets met gezonde voeding te gaan doen” aldus Richard Tukkers. “Ik heb vorig jaar een programma gevolgd met een personal trainer waarbij ook een voedingsschema werd gebruikt. Het is bijzonder om te zien wat voeding met je lichaam doet.”

In de komende periode wordt de voorzijde van de zaak verbouwd naar een mooie verswinkel en deze zal eind van het jaar opengaan. “Uiteraard blijven wij naast de groentezaak ook het adres voor al uw catering” vertelt Richard. “Ook tijdens de verbouwing de komende maanden, kunt u hiervoor bij ons terecht.”

Tukkers heeft zich inmiddels aangesloten bij De Èchte Groenteman. Een nieuw onderdeel van dit merk is ‘de kokende groenteman’. Want de moderne groenteman doet tegenwoordig zoveel meer. “En dit sluit weer mooi aan bij de catering die wij doen” geeft Richard aan.