Sportinstructrice Ilja van den Hurk (44) gaat begin oktober starten met sportlessen bij Perron 84 aan de Dorpsstraat. De veelzijdige lessen zijn voor iedereen goed te doen, zowel jong en oud. Het aanbod is zeer gevarieerd, Pump, Totalbody, Yoga Fit, Tabata Hitt, Fitandmind en nog veel meer…. voor iedereen is er wel iets bij dat bij hem of haar past.

Ilja: “Begin oktober, zal mijn binnen locatie bij Perron 84 gereed zijn. Perron 84 is een gebouw, waar meerdere zzp’ers onder één dak samen werken, kappers, schoonheidsspecialisten, pedicures en nagelstylistes. Nu dus ook een sportruimte in de kelder van het gebouw. Het mooie hiervan is dat we elkaar kunnen versterken in wat we doen en elkaar voort kunnen helpen met het opzetten van onze bedrijven.

Uiteraard blijf ik ook buiten lessen geven, omdat het sporten in de natuur echt superfijn is. Maar nu we de winterperiode ingaan is het heerlijk om ook naar binnen te kunnen gaan. Welke lessen binnen of buiten plaatsvinden vind je op mijn website. Ik werk zonder abonnementen en je zit dus nergens aan vast. Er zijn rittenkaarten van 10-, 15-, of 20 stuks of gewoon één losse les”.

Voor informatie over Totalfit2020 kijk HIER of stuur een mail naar: sportandspirits@gmail.com

Bellen kan ook: 06. 46 61 18 12.
Kijk ook op: www.perron84.nl