Een totaalconcept op het gebied van haar en beauty. Dit idee van Sabrina Nijhof en Kristel Schutten is inmiddels werkelijkheid geworden. Afgelopen week opende  Perron 84 aan de Dorpsstraat 84 haar deuren.

“Wij werken vanuit dit concept met verschillende ondernemers onder één dak”, vertelt Kristel. “In het pand werken we met haar stylistes, schoonheidsspecialistes en nagel stylistes.”
Sabrina: “Met dit concept geven wij kleine ondernemers de kans, door op de achtergrond samen te werken, hun bedrijf te laten groeien. Zo kunnen we elkaar versterken.”

Industrieel
De inrichting van het pand is industrieel. “Met een knipoog naar het voorheen oude bankgebouw”, aldus Sabrina. “Er zijn stalen elementen aangebracht, daarnaast zijn de oude kluisdeuren zijn nog aanwezig wat het geheel stoer maakt. Voor de persoonlijke sfeer zijn er kleinere ruimtes gemaakt binnen de grote ruimte, zodat elke ondernemer zijn eigen werkplek heeft. Zo blijft het knusse en het persoonlijke behouden, dat vinden wij belangrijk.”

Elkaar versterken
In het pand bevinden zich in totaal vijf ondernemers. Dat zijn Het Krullenhuys van Kristel en Sabrina’s Hair & Make-up. Teamgenoten Beauty first van schoonheidsspecialiste Nienke Slaghekke, Haarstudio Dorien van haar styliste Dorien Mink en Beauty by Danjel van schoonheidsspecialiste en nagel styliste Danjel Holterman zijn er te vinden.

Opening
Perron 84 werd op dinsdag 26 november geopend. De gehele maand december is er een kortingsactie op alle behandelingen. Kijk voor meer informatie en openingstijden op: www.perron84.nl