Muziekvereniging Enter tijdens de optocht ED.

Op zaterdag 29 oktober geeft Muziekvereniging Enter, haar jaarlijkse najaarsconcert. Ze zijn al enkele weken druk aan het repeteren met muziek van onder andere The Beach Boys, Abba en Queen. Naast de harmonie is uiteraard ook de drumband van de partij. Met hun opzwepende ritmes brengen zij ook diverse stukken ten gehore. Ook kunt u luisteren naar een mars samen met de drumband.

In de pauze is er een verloting waar mooie prijzen van plaatselijke ondernemers te winnen zijn. Je bent allen van harte welkom op zaterdag 29 oktober vanaf 20.00 uur bij Zalencentrum de Kröl.

Tijdens de optocht van de Enterse Dagen, heeft de muziekvereniging vanaf de wagen een keer een heel ander repertoire ten gehore kunnen brengen.
Ze hopen hiermee mensen enthousiast te hebben gemaakt voor muziek maken. Er zijn tijdens de optocht flyers uitgedeeld om leden te werven, die zijn van harte welkom.

Bent u ook nieuwsgierig?
Kom gerust een kijkje nemen op maandagavond (repetitieavond harmonie) of dinsdagavond (repetitieavond drumband) in het gebouw aan de Mettenkampsweg.
Het najaarsconcert is ook een mooie gelegenheid om een keer nader kennis te maken.