Donderdag werd de stichting “Vier de Vrijheid Wierden-Enter” verrast door de deelnemers van de dagopvang van Carint Reggeland bij Zorgboerderij “De Piet”.
De deelnemers hebben samen een prachtig wandbord gemaakt, een mozaïek gemaakt van kleine tegelstukjes en prachtig  ingevoegd.

Het aangeboden bord geeft het beeldmerk weer van: “Geef Vrijheid Door”.

Jene Wessels van de dagopvang: “De mensen zijn erg druk geweest om dit samen te maken. Het zou mooi zijn dat dit bord nu, maar ook jaarlijks rond 4 en 5 mei ergens te zien is”.

Ria Broeze: “Wij hebben als stichting “Vier de Vrijheid” aangeboden om het bord vanaf vandaag in de expositie van de Historische Kring Wederden “Wiej bint vriej”, in de Van Buurenstee aan de Appelhofdwarsstraat te plaatsen. Alle bezoekers kunnen het bord hier bekijken. Daarnaast zal worden gezocht naar een juiste plek waar het bord de komende jaren op 4 en 5 mei te zien zal zijn.

Namens de stichting “Vier de Vrijheid Wierden-Enter” vinden we dit een prachtig gebaar van Carint Reggeland. Geweldig dat de mensen dit samen hebben kunnen maken”.