Het fietsseizoen is voorbij, maar de medewerkers lopen de zolen onder de schoenen bij Morsink Tweewielers. De fietsspecialist verwacht namelijk deze week een recordverkoop vuurwerk. “Dit jaar is er heel veel voorverkoop”, zegt ondernemer Ronald Morsink. “Er is veel illegaal vuurwerk onderschept. Bovendien zijn er ook veel verkooppunten gesloten na twee jaar corona-verbod.”

Verkoop
Bij Morsink hebben ze ondanks de hoge kosten en de vele eisen wel de verkoop doorgezet. “Daarvoor krijgen we nu de beloning in de voorverkoop via onze site. Dat loopt goed.” De verkoop in de winkel is van 29 december tot en met 31 december tot 17.30 uur.

Assortiment
Het assortiment bestaat dit jaar uit ruim tweehonderd producten. “En we hebben onze fietsenshowroom weer helemaal omgebouwd tot een groot vuurwerkparadijs met veertien televisies. Daarop kunnen de mensen zien wat ze aanschaffen”, aldus Morsink. Hardloper dit jaar is de Compound, een grote cake-box met veel kruit. “We hebben weliswaar groot ingekocht, maar weer er op tijd bij”, aldus een tevreden Ronald Morsink.