Roetgerink Mode mag bezoekers van Entersnieuws.nl een bijzondere aanbod doen. Sinds dit jaar toert het nieuwe Twentse theatergezelschap Tweeduuster, met Jan Riesewijk als verteller, met de voorstelling “In de tied” door Drenthe, Gelderland, Groningen en Overijssel. Er zijn nog een beperkt aantal balkon zitplaatsen beschikbaar. Dus wil je naar deze bijzondere theater voorstelling, neem dan snel contact op.


“Hee is ‘oet de tied’ komm’n.” Deze uitdrukking is geen Twent, Achterhoeker, Sallander, Drent of Groninger onbekend. Voor wie van u dit niet wat zegt, wanneer een persoon “oet de tied” is, is hij of zij overleden. Daarom vindt Tweeduuster het belangrijk wat je “in de tied” doet.

“Tweeduuster” is de Nedersaksische benaming voor de schemering, het dagelijkse, kortdurend schemermoment. U gaat in deze voorstelling mee op een schemerige Nedersaksische reis in de eigen moedersproake. Een reis vol verbazing, ontroering, humor en herkenning met mooie liedjes en vertelsels over liefde, lust, leed, leven en lachen.

Op zaterdagavond 7 december speelt Tweeduuster exclusief voor Roetgerink-klanten en  -relaties de voorstelling “In de tied” in het Parkgebouw in Rijssen.

Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. Wij mogen 25 x twee kaarten beschikbaar stellen. Wilt u gebruik maken van deze uitnodiging, stuur dan een e-mail met naam en adresgegevens naar reclame@roetgerink.nl.
Mocht u geïnteresseerd zijn wees er dan op tijd bij want… op=op.