Angela Nijbroek (l) en Margaret Groeneveld.

Soms is er na het verlies van een dierbare meer nodig dan alleen de lieve aandacht van familie en vrienden. Dat ervaart en ziet Margaret Groeneveld in haar werk als uitvaartleider. Soms lopen mensen vast in hun verdriet, hoe graag ze ook anders zouden willen. Graag stelt zij Angela Nijbroek aan u voor. Zij is als coach gespecialiseerd in rouw en verlies. Wat kan Angela voor u betekenen?

Margaret: “Wanneer een dierbare is komen te overlijden gaan we het proces van rouw in. In de dagen tussen het overlijden en de begrafenis is er veel aanloop en contact. Hierna wordt dit vaak minder: de hele wereld draait door terwijl jouw wereld stil staat. Het kan dan fijn zijn om met iemand over het verlies en je verdriet te praten en je gevoelens te delen. Angela kan u helpen en begeleiden in dat moeilijke, soms zo eenzame proces dat ´rouw´ heet.

Er is alle ruimte om te praten over het verlies en herinneringen en gevoelens kunnen besproken worden. Op deze manier kan er perspectief ontstaan en voel je mogelijk weer uitzicht en ruimte voor een nieuwe toekomst. Een toekomst waarin je kan en mag genieten en waarin het verdriet een plek krijgt”.

Voor informatie, bel gerust geheel vrijblijvend: Angela Nijbroek Coaching: 06. 13 26 18 84. www.angelanijbroekcoaching.nl

Margaret Groeneveld Uitvaartzorg: 06. 14 5 745 65.
www.margaret-uitvaart.nl