Op donderdag 17 januari is er een Lourdesavond. Iedereen is van harte welkom om 19.30 uur in ’t Trefpunt (naast de rk-kerk).

Judith Horstink: “We willen een gezellige avond organiseren, voor alle mensen die Lourdes een warm hart toedragen. We gaan tijdens deze avond diverse Maria liederen zingen en er zal meer vertelt worden over Lourdes. Hierna is er tijd om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Elk jaar wordt er vanuit de Marcellinus parochie een bedevaart georganiseerd naar Lourdes. De kracht van deze bedevaart is dat we met mensen uit Enter, Wierden, Rijssen en omgeving, naar Lourdes gaan. Veel mensen putten troost en bemoediging uit een bezoek aan deze Maria bedevaartplaats. Dit jaar is de vliegreis gepland op dinsdag 7 mei t/m zondag 12 mei.

Deze reis is niet alleen voor zieken en ouderen tot wie Lourdes zich traditioneel richt, maar ook voor gezonde mensen en jongeren. Velen maken een reis naar Lourdes en iedereen vindt daar op zijn of haar eigen manier datgene wat in het gewone leven van alledag vaak ontbreekt. Lourdes doet je wat”!

Iedereen is op 17 januari van harte welkom, ook als u niet meegaat op reis naar Lourdes. Het zou fijn zijn als u zich hiervoor opgeeft. Dan weet men zeker dat er voor iedereen een plekje is.

Aanmelden kan via: juhorstink@zonnet.nl of bel 06. 22 97 72 20.