Woensdag  11 en maandag 16 december is er bij Inner Stance een lezing over gezonde voeding (19.15 – 20.45 uur). Heb jij het voornemen om tijdens de feestdagen verantwoord te eten & drinken? Daarnaast in 2020 gezonder te gaan leven? Dan wil je dit niet missen!

Tijdens deze lezing laten wij je namelijk zien hoe jij dit op een simpele wijze kunt realiseren. Geen dieet, je hoeft niet te leven als een monnik, geen ellenlange boodschappenlijstjes of urenlang zweten in een sportschool, maar een simpele en effectieve methode om verantwoord je doelen te behalen en vast te kunnen houden.

Bewuste keuzes maken op voeding is essentieel als het gaat om het creëren van een gezonde leefstijl, sterkte mentaliteit en een krachtig lichaam. Maar hoe kan je nou de verantwoorde bewuste keuzes op voeding maken in jou huidige leefpatroon?

Wat kan je verachten?
Tijdens de lezing maken wij (Hermien Wiemerink, Food Coach en Guus Baan, Personal Trainer) in 1,5 uur tijd een verdieping in de denkwijze over voeding, waarom je bepaalde keuzes op voeding juist wel of niet kan maken.
Het creëren van een denkwijze, de juiste mindset, i.p.v. het opvolgen van een schema wat op papier staat.

Mis het niet! Meld je direct aan om erachter te komen hoe jij in 2019 gezond afsluit en in 2020 gezond start. Er zijn max. 10 plaatsen beschikbaar per datum.

Aanmelden via:
Hermien Wiemerink: 06. 49 87 22 27 of food.fitcoaching@wiemerink.nl
Guus Baan: 06. 20 05 47 52 of guus.baan@innerstance.com