In het kader van de Maand van de Geschiedenis organiseert bibliotheek Wierden op donderdag 24 oktober een lezing van Annegreet van Bergen over hoe Nederland veranderd is na de Tweede Wereldoorlog.

De van oorsprong Twentse auteur van de bestsellers Gouden Jaren en Het goede leven Annegreet van Bergen, komt op donderdag 24 oktober naar Bibliotheek Wierden voor een lezing. Vol humor en scherpzinnigheid laat ze zien hoe de sterke Na-oorlogse groei het leven in Nederland onherkenbaar heeft veranderd.
Laat je met mooie verhalen en foto’s meenemen naar het Nederland van de jaren veertig, vijftig, zestig van de vorige eeuw. Een tijd waarin het normaal was dat je een wasmachine huurde en deze voor een dagdeel afgeleverd werd op driehoog achter. En een tijd waarin hedendaagse beroepen als mondhygiëniste of activiteitenbegeleider helemaal nog niet aan de orde waren.

Een lezing van Annegreet van Bergen staat garant voor een avond vol herkenning voor ouderen en verbazing voor jongeren. En vooral voor veel gezelligheid en humor voor iedereen!

Kosten: € 5,- voor leden op vertoon van pasje bibliotheek | € 7,50 voor niet-leden.
Kaartje kopen kan bij boekhandel Reterink of www.bibliotheekwierden.nl