Rien Mol, brengt de pubquiz thuis.

Door de sluiting van alle horeca afgelopen zondag is het ook bedrijf van Rien Mol volledig stil komen te liggen. Rien: “Ineens heb je geen omzet meer en kijk je of er nog mogelijkheden zijn om iets binnen te krijgen. Veel horeca bedrijven zijn maaltijden gaan bezorgen, maar wij wilden juist iets anders gaan doen. Iets waar je een beleving aanbied maar ook om iets omzet mee te pakken”.

Zo popte het idee op voor een ‘Pubquiz at Home. Op zaterdag 21 maart organiseren ze de online dus Pubquiz at Home. Deelnemers kunnen live op hun smart TV de quiz volgen via YouTube op het kanaal van Het Rheins.

Rien: “Om 20.30 uur begint de live uitzending en voorafgaand tussen 19.00 en 20.00 uur, bezorgen wij bij onze gasten thuis een Wine & Tapas box en/of een Ribs & Beer box voor vier personen. Bij bestelling van je box is iedereen automatisch deelnemer van de ‘Pubquiz at Home’ en ontvang ze alle informatie voor deelname.”

Wil je meer weten over de ‘Pubquiz at Home’ bezoek de Facebook pagina van Landgoed Het Rheins. Kijk HIER voor de aanmelding.