Op zaterdag 27 augustus aanstaande wordt The Dutch Dog in Enter officieel geopend en dat belooft een feestelijke dag te worden met leuke activiteiten en acties. Baasjes en honden, groot en klein zijn van harte uitgenodigd om rond te komen snuffelen in de splinternieuwe winkel aan het Middenplein 18 in het centrum van Enter.

Winkel met meer beleving & specialisatie
“De consument is steeds meer op zoek naar beleving en specialisatie in het winkelaanbod. Ik loop al zo’n 6 à 7 jaar met dit idee in mijn hoofd en nu was het moment om er werk van te maken”, aldus Arjan Hofman, eigenaar van moederbedrijf Hofman Animal Care. “The Dutch Dog is de eerste 100% hondenspeciaalzaak voor honden en hun baasjes, waarbij de hond de hoofdrol speelt. De hond is in de afgelopen decennia steeds meer onderdeel van het gezin geworden en kwalitatief hoogwaardig voer, duurzaam speelgoed en gebruiksartikelen horen daarbij. Een goed voorbeeld van de beleving in de winkel is de Dogwash, waar trouwe viervoeters kunnen genieten van een wasbeurt”.

Pilotstore
“De winkel in Enter is een pilotstore. Het concept achter The Dutch Dog kunnen we zo van dichtbij verder finetunen vanuit ons bedrijf Hofman Animal Care. De pilotstore geeft ons ook de kans om zakelijke klanten zoals dierenspeciaalzaken niet alleen te inspireren op ons bedrijf, maar ook heel concreet in de winkel. En onder het motto ‘Als het in Enter rendabel is, dan is het overal interessant’ zien we mogelijke uitbreidingsplannen van The Dutch Dog in de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Goodiebag voor members
Voor iedereen die zich zaterdag aanmeldt als member van The Dutch Dog ligt er een gratis goodie bag klaar met handige, leuke en lekkere hondenproducten. Als member wordt je niet alleen op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen, maar profiteer je ook van aanbiedingen.

Gratis professionele foto van de hond
Aanstaande zaterdag is er een professionele fotograaf aanwezig in de winkel om de honden op de foto te zetten. De foto’s kunnen na afloop gedownload worden van de Facebook pagina van The Dutch Dog.