Alita Visser (l) en Jannie ten Hove (foto Simon Dirks)

Onder de naam ‘Koffie op Woensdag’ roept de Gereformeerde Kerk een drempelloos ontmoetingsmoment in het leven. Vanaf woensdag 4 mei is iedereen van harte welkom, om onder het genot van een kop koffie gezellig bij elkaar te komen. Het maakt niet uit of je nou kerkelijk bent of niet en ook je leeftijd is niet belangrijk. Ze willen ruimte bieden aan iedereen.

Alita Visser en Jannie ten Hove zijn mede initiatiefnemers: “We willen geen drempel opwerpen, dus ongeacht geloof of leeftijd is iedereen welkom. We hebben zo’n twintig personen die ondersteuning willen bieden op de woensdag. Het zou wel mooi zijn al zich nog wat mannen melden.
Het is de bedoeling om eerst eens rustig wat koffiemomenten te organiseren en dan verder te kijken wat er mogelijk is. We willen vooral een verbindende factor zijn, om eenzaamheid terug te dringen. Omzien naar elkaar, dat vinden we belangrijk.”

Voor ‘Koffie op Woensdag’ is geen opgave nodig, kom wanneer je zin en tijd hebt. Vanaf 4 mei wordt het elke woensdag tussen 10.00 uur en 11.30 uur georganiseerd.
Voor meer info bel: Alita Visser (06. 51 82 78 15) of Jannie ten Hove (06. 46 19 36 35).