Mannenpraat in "Ons Centrum" (foto Simon Dirks).

Onder de naam ‘Koffie op Woensdag’ biedt de Gereformeerde Kerk een wekelijks ontmoetingsmoment aan tussen 10.00 en 11.30 uur.  Je bent daar van harte welkom, als je behoefte hebt aan gezelschap, ongeacht je geloofsachtergrond. Zo’n groep van 25 Enternaren brengt met enige regelmaat een bezoek aan “Ons Centrum” op de woensdagmorgen.

Alita Visser en Jannie ten Hove namen in het voorjaar het initiatief, om mede te voorkomen dat na een periode van corona, mensen zouden vereenzamen. Alita: “Leeftijd of geloofsovertuiging is niet belangrijk, we bieden ruimte aan iedereen. Gewoon een kop koffie en daardoor gezellig met elkaar in contact komen.”

Jannie: “Het gezelschap is altijd zeer divers. Vaak zitten de mannen bij elkaar en de vrouwen iets verderop. Er wordt over van alles gesproken, maar bij de mannen gaat het vaak over voetbal. Wat ze bovenal zoeken is een stuk gezelligheid, daar doen we het voor”.

Wil je ook een keer naar “Koffie op Woensdag”? Opgave vooraf is niet nodig, je kunt zo naar binnen lopen. Vanaf 10.00 uur is de deur open voor iedereen en je bent van harte welkom!