Koers Oost is inmiddels alweer twee jaar gevestigd op bedrijventerrein De Elsmoat en er zijn al heel wat vacatures bij bedrijven ingevuld. Om een groter deel van de markt te kunnen bedienen richt Koers Oost Enter zich nu, naast het leveren van personeel in de bouw, ook op het reguliere uitzenden. Hierbij staat aandacht voor de mens centraal.

Nick van Losser: “De kerntaak van Koers Oost is het schakelen en bemiddelen tussen vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Binding krijgen met onze klanten en kandidaten staat bij Koers Oost hoog in het vaandel. Wij willen de mens in kwestie leren kennen, zijn kwaliteiten, maar ook zijn kwetsbare kanten om zo samen richting te geven aan werk.

Goed personeel is belangrijk, daar moet je goed voor zorgen. Hierbij is de juiste opleiding ook zeer van belang en Koers Oost wil hier graag haar steentje aan bijdragen door te starten met Koers Oost Opleidingen.

De bovenverdieping van het kantoor van Koers Oost Enter is daarom verbouwd tot opleidingscentrum. Uitzendmedewerkers kunnen straks o.a. hun VCA-certificaat via Koers Oost Opleidingen behalen, zowel VCA Basis als de VCA VOL. Daarnaast is het mogelijk om in deeltijd een leer- en werktraject te volgen voor functies in diverse branches. Zo gaan onze uitzendkrachten nog beter voorbereid aan de slag”.

Bent u benieuwd wat Koers Oost voor u kan betekenen? Kom vrijblijvend langs voor een kop koffie!

Kijk HIER en HIER voor de actuele vacatures.

Koers Oost Enter
De Bleek 32c
7468 DL  ENTER

0547-200 252