Oktober wordt een echte kinderboekenmaand in de bibliotheek. Hier kun je terecht voor films, kranten, tijdschriften, evenementen en natuurlijk boeken! De hele maand oktober is het extra gezellig in de bieb. Kinderboeken over reizen staan deze maand centraal, de bieb ziet er feestelijk uit en er is van alles te doen.

Vanaf 2 oktober is er in de bibliotheken in Enter een gratis speurtocht voor kinderen van 4 tot 7 jaar. Het thema van de speurtocht is het beroemde prentenboek ‘De gele ballon’.

Je kunt (nu al) meedoen aan het jaarlijkse spel Codewoord. Dit online spel is bedoeld voor kinderen van groep 5 t/m 8 en kun je in de bibliotheek, thuis of op school doen.
Je beantwoordt vragen over reizen in boeken en hiermee verdien je letters. Als je alle letters goed hebt puzzel je een Codewoord in elkaar. Codewoord is nu te vinden op de website van bibliotheek Wierden: www.bibliotheekwierden.nl

Wil je een keer zelf een drone besturen? Dat kan in de bibliotheek in Enter. Leer alles over drones en leer om er een te besturen. Zit je in groep 6, 7 of 8? De toegang is gratis, maar geef je wel even op via de website.
Woensdag 9 oktober van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Natuurlijk hebben ze ook weer een mooie kleurplaat voor je én de Kinderboekenkrant, exclusief verkrijgbaar in de bibliotheek.