Op zaterdag 21 mei zal de Kerkpleinmarkt, georganiseerd door de Hervormde gemeente in Enter, weer worden gehouden. Ook wordt op deze dag de Ganzenmarkt gehouden. Vanaf 10.00 uur tot ongeveer 15.00 uur zal er weer van alles te doen en te beleven zijn. De opbrengst van de markt zal dit jaar gaan naar de afrondende fase van de bouw van het nieuwe kerkelijk centrum.

De hele dag door zal het Rad van Avontuur draaien waarbij tal van mooie prijzen te winnen zijn, aangeboden door de gemeenteleden en de Enterse ondernemers. Er worden zelfgebakken cakes, taarten, puddingbroodjes en andere lekkernijen verkocht en tevens tuin- en moestuinplantjes en bloemstukjes.
Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de rommel- en boekenkraam niet en zijn er diverse zelfgemaakte originele creaties te koop. Daarnaast kan een kopje koffie of thee met een zelfgebakken lekkernij worden genuttigd op het terras.

De jongeren van deze gemeente zetten zich in bij de Carwash en de jongste kinderen kunnen zich ondertussen laten schminken of zich vermaken met tal van leuke activiteiten.

Kortom, de combi van de Ganzenmarkt en Kerkpleinmarkt in Enter biedt gegarandeerd een dag vol vermaak en gezelligheid, regionale streekproducten, traditionele dans en muziek, heerlijke zelfgemaakte lekkernijen, een leuke rommel- en boekenmarkt en een spannend Rad van Avontuur.