Op zaterdag 26 mei van 10.00 tot 15.00 uur zal er, gezamenlijk met de Ganzenmarkt, door de Hervormde Gemeente Enter weer een Kerkpleinmarkt worden gehouden. De opbrengst zal dit jaar worden verdeeld over twee doelen: ten eerste aan de bouw van het nieuwe kerkelijk centrum, het andere deel gaat naar de vernieuwing van de multimedia binnen het kerkgebouw d.w.z. vaste schermen of beamers ter ondersteuning van de huidige diensten.

Op deze gezellige Kerkpleinmarkt zal er weer van alles te doen en te beleven zijn. Zo zal er de hele dag door een Rad van Avontuur draaien waarbij tal van mooie prijzen te winnen zijn, aangeboden door de gemeenteleden en de Enterse ondernemers.

Verder is er een verkoop van zelfgebakken cakes, taarten en andere lekkernijen, van tuin- en moestuinplantjes en bloemstukjes, is er een rommel- en boekenmarkt en zijn er diverse zelfgemaakte originele creaties te koop. Daarnaast kan een kopje koffie of thee met een zelfgebakken lekkernij worden genuttigd op het terras.

De jongeren van deze gemeente zetten zich in bij de Carwash en de jongere kinderen kunnen zich ondertussen vermaken met tal van leuke activiteiten.