De Enterse Dagen komen steeds dichterbij. De organisatie heeft ondertussen bekend gemaakt op welke data de kaarten van de feestweek in de verkoop gaan: op zaterdag 25 juni en 9 juli worden de kaarten verkocht bij Café De Kröl, tussen 15.00 en 20.00 uur. Voor deze kaarten geldt, op is op.

Ook deze editie zal er een grote feesttent worden opgebouwd op de parkeerplaats naast de katholieke kerk. Een passe-partout, waarmee je de hele week verzekerd bent van toegang tot de tent, kost deze editie € 42,50. Je kan ook losse kaarten kopen: een ticket voor de dinsdagavond, met onder andere Natasja Poels en Die Power Hosen, kost € 7,50.

De woensdagavond, met de Enterse bandjes, is voor iedereen gratis te bezoeken. De ticket voor de grote finale van de Pats Boem Show kost € 7,50. Voor het feest op vrijdagavond met onder andere The Dirty Daddies en de zaterdagavond met Waylon betaal je € 15,- per avond.

Om de Enternaren als eerste de kans te bieden kaarten te bemachtigen, heeft elke contactpersoon van de buurtverenigingen bericht gekregen van de organisatie. Via deze contactpersoon is éénmalig per buurt een aantal kaarten te reserveren voor de Enternaren uit de desbetreffende buurt.
Wil je van tevoren zeker zijn van een aantal kaarten? Reserveer deze dan tijdig via de voorzitter van jouw buurtvereniging.