De beide Boorköttel Prinsen.

Eindelijk kunnen we dit jaar weer carnaval vieren! Afgelopen weekend is voor de Raad van 11 het nieuwe carnavalsjaar echt begonnen. Zaterdag is het bord weer geplaatst bij de Prins, deze staat dit jaar aan de Goorseweg en aansluitend is men met z’n allen naar de Bokkenzitting in Oldenzaal geweest. Uiteraard willen ze het aankomende carnavalsweekend (17 t/m 20 februari) graag vieren met heel Enter in Residentie De Kröl.

Er is dan ook weer een prachtig programma in elkaar gedraaid voor jong en oud, waarvoor de kaartverkoop inmiddels is gestart. Het programma voor aankomend jaar is als volgt:

Vrijdag 17 februari

  • Kindercarnaval – 10.00 t/m 12.30 uur.
  • Jeugdcarnaval met Angerfits & DJ Sander Scheperman – Vanaf 20.00 uur en kaarten (€ 10,-) zijn verkrijgbaar bij de leden van de Jeugdraad.

Zaterdag 18 februari

  • Proamenbal – De zaal is geopend vanaf 18.30 uur en het programma start om 19.30 uur. Kaarten (€ 10,-) voor deze avond zijn verkrijgbaar bij de leden van de Raad van 11.

Zondag 19 februari

  • Sponsoruurtje – 14.00 t/m 16.00 uur.
  • Grote carnavalsreceptie – Vanaf 16.00 uur en entree (€ 5,-) is aan de deur.

Maandag 20 februari

  • Seniorencarnaval – De zaal is geopend vanaf 13.00 uur en het programma start om 13.30 uur.

Net als ieder jaar worden er weer bezoeken gebracht aan de scholen, het Reggedal en de JP van den Bent Stichting. Dit allemaal onder leiding van Prins Raymond 1 en zijn adjudanten.

Samen met een aantal dames gaat de Raad van 11, ook dit jaar weer op pad om een bloemetje rond te brengen. Is er nog iemand die u een hart onder de riem wilt steken, geef het door aan een van de leden van de Raad van 11.

Het gehele weekend kunnen we dan ook alleen maar mogelijk maken door de grote schare sponsoren, waar ze trots op zijn, bedankt!
Kijk HIER voor de website van de Boorköttels.