De huidige Prinsen van De Boorköttels. 

Carnavalsvereniging CV de Boorköttels viert dit jaar haar 55 jarig bestaan. Volgens de carnavals traditie een heugelijk feit (5 x 11), waar ze niet zomaar aan voorbij willen gaan. En dus willen ze dat met Prins Raymond de Eerste en Jeugd Prins Luuk de Eerste voorop, gaan vieren. In het weekend van 7 en 8 oktober gaat op vrijdagavond het dak er af met een feestavond voor iedereen die van carnaval houdt.

Organisatie 55 jarig bestaan CV de Boorköttels:
Van links naar rechts (boven): Frans Wolters, René Rikkert, Frans Poelman, Mathieu Krake, Frans Roetgering en Daan Lohuis.
Onder: Job Olde Olthof, Michel Rikkert, Luuk Roetgering en Han Kuipers (op de foto ontbreken Jan ten Berge en Jan Roetgering).

De avond wordt muzikaal opgeluisterd door DJ Sander Scheperman en een special gast.

Op zaterdagmiddag is er van 17.00 uur tot 19.00 uur een receptie voor genodigden en aansluitend de grote feestavond. Een feestavond als een reis door de tijd.
Deze avond is bedoeld voor alle oud-leden, Prinsen en Adjudanten en iedereen die in het verleden actief betrokken is geweest bij de carnaval. Een wandeling door de jaren met stukjes, anekdotes, muziek en natuurlijk heel veel herinneringen.