Van 16 t/m 21 juli gaat Jong Nederland Enter weer op zomerkamp. Bij zowel de jongens als de meisjes zijn nog enkele plekken beschikbaar. Voor de junioren, de groep voor kinderen van 11 t/m 14 jaar, staat het kamp dit jaar in het teken van het bloedstollende televisieprogramma “Wie is de Mol”? De spannende opdrachten die in dit programma door de jaren heen aan bod zijn gekomen vormen de inspiratie voor het kamp.

Kamperen in groepen met een eigen primitieve uitrusting (slaaptent, kooktent en zelfgemaakte tafel) zullen de deelnemers op de proef worden gesteld. Het uiteindelijke doel is het winnen van de pot die door het uitvoeren van de opdrachten gespekt wordt.

Onder de deelnemers bevindt zich (tenminste) één mol die roet in het eten gooit en de boel probeert de saboteren.  Aan de deelnemers dus de taak om de mol te ontmaskeren.

Het kampterrein in Italië (lokaal bekend als Borculo) en de prachtige omgeving vormen het strijdtoneel van wat een groot spektakel belooft te worden.

Voor niet-leden kost het kamp € 85,- Kinderen uit groep 7, 8 of de brugklas kunnen zich tot en met 11 juli opgeven bij Steven Rolefes (06. 87 69 75 14 of s.m.f.rolefes@live.nl).
Daarbij geldt: vol is vol! Neem gerust contact op voor meer informatie.