Jessica: "Mensen bewust maken van hun lichaam".

Jessica ter Meer (42) woont samen met haar vriend, dochter (om de week) en met een hond in Enter.  Als jonge onderneemster is ze werkzaam aan de Dorpsstraat 60 bij locatie “Centrum Zijn” en aan huis (Dr. J. Veldhuizen van Zantenstraat 22). Ze helpt mensen met het aanpakken van hun klachten en het bestrijden van de symptomen die tot deze klachten leiden.

Jessica: “Ik kom veel bij kinderen en volwassenen aan huis die last hebben van slaapproblemen, verschillende soorten angsten onrust en lichamelijke klachten hebben of ervaren.

Doordat we in een maatschappij leven waarin we veel in ons hoofd zitten, vergeten we vaak te luisteren naar ons gevoel en lichaam wat voor fysieke en mentale klachten kan zorgen. Met veel liefde en passie deel ik mijn kennis aan jong en oud.

Ik probeer in mijn praktijk en tijdens de groepslessen mensen bewust te maken van hun lichaam, zodat we op een andere manier leren luisteren naar hun lichaam. Wat zegt je lichaam nu eigenlijk?

Als je elke dag even de tijd neemt om naar je lichaam te luisteren, leer je op die manier ook naar de kleine seintjes te luisteren. Hierdoor schiet je minder snel in de angst of onzekerheid en creëer je zelfvertrouwen. Uiteindelijk zit je minder in je hoofd wat minder stress kan opleveren, waardoor je klachten ook minder kunnen worden. Elke les wordt er aandacht besteed hoe je uit je hoofd leert gaan”.

  • Je leert je op een makkelijke manier je lichaam en geest te ontspannen (rust vinden in jezelf).
  • Om leren gaan met terugkerende belemmerde gedachtes.
  • Leren om gaan met je ego (dat stemmetje die je onzeker, boos en verdrietig kan maken.
  • Terugkerende patronen doorbreken.
  • Innerlijke kind.
  • Energetisch lichaam in balans brengen.
  • In zichten krijgen in de situatie waar je nu in zit.
  • Nazorg mocht dit nodig zijn.

Jessica: “Doordat je in de groep allemaal dezelfde oefening krijgt kun je deze ervaringen met elkaar delen, waardoor je meer begrip vindt bij gelijkgestemden, dit zorgt voor meer rust zorgt in je hoofd”.

Lessen: Om de week.
Kosten: € 20,- per les (lessen zijn ook  los verkrijgbaar).

Waar?
De lessen zullen plaatsvinden aan de Dorpsstraat 60 bij “Centrum Zijn”.

www.jessicatermeer.nl

Info@jessicatermeer.nl

Facebook: HIER
Instagram: HIER