Foto Holyoke.

Na 2 jaar afwezigheid vanwege corona, is er dit jaar weer het Datavisual Beachvolleybal Toernooi. Deze wordt gehouden op 24 en 25 juni op de parkeerplaats naast de RK kerk.  Er zullen in het laatste weekend van juni weer acht beachvelden opgetuigd worden, er wordt ruim 250m3 zand gestort en er is een gezellig terras. De verwachting is dat 75 teams zullen deelnemen.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter hebben kunnen zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames, alsmede gemixt.

Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken wordt er een aparte poule gecreëerd om gezamenlijk met collega’s deel te kunnen nemen aan dit gezellige toernooi.
Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan nu in en strijd voor de speciale Bedrijvencup.

Op de zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de hele regio van elk niveau.

In 2019 hebben ze de mogelijkheid geïntroduceerd om zaterdags deel te nemen met een eigen mixteam. Hier gaan ze deze editie gewoon mee door. Heb je een gezellige ploeg mensen welke zin hebben in beachvolleybal maar krijg je geen compleet team met dames of heren bij elkaar, schrijf je dan in als mixteam.

Voor de zaterdag kan er ingeschreven worden in de volgende klassen:

  • Heren en dames hogere klasse (3 tegen 3)
  • Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4)
  • Mix klasse (4 tegen 4)
  • Jeugdklasse (4 tegen 4)

Schrijf je tijdig in!
Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam je tijdig in te schrijven. Afgelopen edities is de inschrijfperiode iedere keer voortijdig gesloten door het enorme animo en hebben ze een aantal teams niet meer kunnen indelen.

Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 10 juni 22.00 uur en kan via: www.vvholyoke.nl