Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli wordt het Datavisual Beachvolleybal toernooi weer georganiseerd. Het is dit keer de 25e editie. De organisatie heeft besloten om dit jaar een goed doel te sponsoren. Voor elke inschrijving van een senioren team zal er € 5,- gedoneerd worden aan KiKA. Dit doen ze in samenwerking met Ina Mennegat, die dit jaar de New York Marathon zal gaan lopen.

Ook dit jaar zijn er weer acht beachvelden, wordt er ruim 250m3 zand gestort, en is er weer een gezellig terras. Ze verwachten dat er weer 75 teams zullen deelnemen.

Op vrijdagavond vanaf 18.00 uur wordt er in de wedstrijd- en recreatieklasse (4 tegen 4) gestreden om de wisselbeker. Enternaren of iedereen die een binding met Enter heeft kan zich hiervoor inschrijven. Teams mogen hierbij bestaan uit zowel alleen heren, dames alsmede gemixt.

Naast de gebruikelijke klassen zal dit jaar vanwege het enorme succes van de vorige edities wederom op de vrijdag een bedrijvenklasse worden opgesteld. Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken worden er een aparte poules gecreëerd om gezamenlijk met collega’s deel te kunnen nemen aan dit gezellige toernooi.

Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan nu in en strijd voor de speciale bedrijvencup!

Op de zaterdag is er ruimte voor ruim 40 teams met volleyballers uit de regio van elk niveau.

In 2019 hebben ze de mogelijkheid geïntroduceerd, om zaterdags deel te nemen met je eigen mixteam! Hier gaan ze deze editie gewoon mee door! Heb je een gezellige ploeg mensen, die zin hebben in beachvolleybal, maar krijg je geen compleet team met dames of heren bij elkaar, schrijf je dan in als mixteam.

Voor de zaterdag kan er ingeschreven worden in de volgende klassen:

  • Heren en dames hogere klasse (3 tegen 3)
  • Heren en dames lagere klasse (4 tegen 4)
  • Mix klasse (4 tegen 4)
  • Jeugdklasse (4 tegen 4)

Schrijf je tijdig.
Om teleurstellingen te voorkomen is het raadzaam je tijdig in te schrijven. Inschrijven is mogelijk t/m vrijdag 22 juni 22.00 uur en kan via de website van Holyoke: www.vvholyoke.nl