Nieuwe ontwikkelingen in de markt en een verdiepingsslag op coaching gebied, hebben ertoe geleid dat Inner Stance, gevestigd aan de Bleek, verder gaat onder een nieuwe naam: The Power Community. The Power Community richt zich op kwaliteit en resultaat en is gebaseerd op de vier pijlers Body, Being, Balance en Business.

Door het ontwikkelen van een sterk lichaam en een krachtige leefstijl wordt de basis gelegd voor een succesvol (zakelijk) leven. De combinatie training en coaching zorgt voor een fysieke en mentale verandering, wat merkbaar bijdraagt tot het realiseren van ondernemersdoelstellingen.

No-nonsense:
Guus Baan, van de The Power Community Enter: “Iedereen vindt het moeilijk om z’n gedrag te veranderen. Je wéét wel dat je het kunt, maar doe het maar. Over het afgelopen jaar zijn er zoveel mooie verhalen te vertellen. Bijvoorbeeld Gerbert, die een jaar geleden met z’n neefje mee naar mijn studio kwam, om een keer mee te trainen. Hij waarschuwde mij dat hij toch echt een bierdrinker en roker bleef en zijn net gekochte gympen voor eenmalig gebruik waren.
Na een jaar ervaart Gerbert Voortman dat hij niet na zes uur moe is van zijn werk als fotograaf, maar dat hij nu 12-14 uur energiek blijft fotograferen.

En Eduard merkt dat hij een betere werkgever, vader én echtgenoot is geworden, omdat hij meer energie heeft, sneller en beter kan handelen en tijd heeft voor de mensen om hem heen.

Aan Michaëla hoef ik niet te vragen wat het effect is, na tien maanden is zij 27 kilo afgevallen. Ze merkt dat ze beter om kan gaan met tegenslagen en realiseert zich dat ze zelf verantwoordelijk is voor haar keuzes. Net zoals Gerrit en Eduard dat zijn. Al deze mensen met hun verhalen, de spiegels die ze zichzelf voorhouden, ze inspireren me en maken me een bijzonder trotse ondernemer van The Power Community.”