Het midden van de Dorpsstraat gaat op de schop, omdat de riolering moet worden vervangen. Een goed moment om ook te kijken naar de inrichting van de Dorpsstraat. Bewoners, ondernemers en andere belangstellenden worden door de gemeente op maandag 24 juni uitgenodigd bij Café De Kröl om 19.15 uur, om gezamenlijk te kijken naar de herinrichting van de Dorpsstraat.

Wat moet anders en wat mist er nog? Hoe ziet de ideale Dorpsstraat eruit? Dat zijn vragen die de gemeente Wierden graag wil voorleggen aan de bewoners van de Dorpsstraat, de winkeliers, vastgoedeigenaren, horecaondernemers en andere belanghebbenden.

Programma:
We beginnen de avond met een korte introductie over de Dorpsstraat en wat we van plan zijn. Vervolgens gaan we in kleinere groepen aan de slag met verschillende onderwerpen die bij de herinrichting van de Dorpsstraat zeker aan bod moeten komen. We willen bijvoorbeeld graag van u weten hoe u denkt over parkeren, groenvoorzieningen, fietsers, voetgangers, bevoorrading en al het andere waarvan u vindt dat het belangrijk is bij de herinrichting van de Dorpsstraat.

Aanmelden:
Wij zijn benieuwd naar uw ideeën voor de Dorpsstraat. Denk mee en meld u aan voor de startbijeenkomst via: www.wierden.nl/dorpsstraat.