Johan Wolters, tweede van rechts.

Van woensdag 1 tot en met vrijdag 3 september zijn er weer Landbouwvakdagen in Enter. Het grootste agrarische evenement van Oost-Nederland, wordt georganiseerd door CNO-Expo en gehouden bij de Maatschap Kosters aan de Achteresweg. Een terrein van zo’n 5 ha. met centraal een grote tent en rondom stands, voertuigen, demonstraties en exposanten.

Johan Wolters van CNO-Expo: “Boeren hebben weer behoefte om een echte vakbeurs te bezoeken, waarin werk en sfeer samen komen en om natuurlijk ook weer collega’s te ontmoeten. De vakdagen zijn straks een uitje voor de boer en zijn gezin. De Landbouwvakdagen heeft een perfecte centrale ligging voor  zowel Twente, de Achterhoek, Salland, Midden Overijssel en de Veluwe.  Het drie daags evenement is voor iedereen die interesse heeft in melkvee en melktechniek, akkerbouw, dierhouderij en  natuurlijk mechanisatie”.

Maar er is in deze dagen meer te beleven tijdens de Landbouwvakdagen. Op donderdag  is Sensation Weiland vanaf 21.00  uur. Een feestavond voor standhouders, vak publiek en voor iedereen die een gezellige boeren rockavond wil mee maken.

Een avond vol entertainment met o.a.: de boeren Rockband Free Willy, Boerinnenkalender  en niet te vergeten zanger Erwin Geels met een ode aan zijn nieuwe CD, Rasech Eenter.
Entree voor deze avond is gratis.

Kijk HIER voor alle informatie!