Er komt dit jaar weer een Haring party in Enter. Dat wisten de organisatoren, Chiel Bolscher van “Bolscher, Meer dan Vlees”, Paul Roetgering van “Roetgerink Mode en Schoenen” en Pam Averdijk van “Brasserie R-1854”, dinsdag te melden. Op vrijdag 23 juni vindt de 5e editie van de Enterse Haring Party plaats. Dit keer niet op het terras van Brasserie R-1854, maar als kick-off van de Open Bedrijvendag Enter, waarbij een dag later op zaterdag 24 juni de Enterse bedrijven hun deuren weer openen voor het grote publiek.

Pam Averdijk: “Zoals veel Enternaren wellicht al weten zijn we onze Brasserie R-1854 volledig aan het verbouwen. Op dit moment zijn we bezig met het inrichten van een tent op ons terras, om de komende twee maanden het volledige interieur van de bestaande brasserie te vervangen. Dit is een behoorlijke logistieke operatie, waardoor het nu in de maand juni niet realiseerbaar is bij ons de Enterse Haring Party te organiseren.”

Chiel Bolscher: “Gelukkig is er een hele goede alternatieve locatie gevonden in de tent van de Open Bedrijvendag op het industrieterrein van Enter, wat eigenlijk een hele logische en mooie combinatie oplevert. Op deze manier kunnen we de Enterse Haring Party als kick-off van de Open Bedrijvendag neerzetten. We bundelen onze krachten, onder andere de logistiek, de catering, etc., zo krijgt het initiatief een nòg meer Enters karakter.”

Op vrijdag 23 juni wordt, onder het genot van de nieuwe haring en een lekker glaasje, het nieuwe haringvaatje geveild.
“Wij hopen dat, net als afgelopen edities, veel ondernemers zich aanmelden die de Enterse doelen willen ondersteunen, zodat we samen de zo hechte betrokkenheid in de Enterse samenleving kunnen waarborgen” aldus Paul Roetgering.

De Enterse Haring Party verbindt op informele wijze de lokale en regionale ondernemers, het nieuwe haringvaatje wordt geveild, waarbij de opbrengst naar een jaarlijks wisselende Enters maatschappelijk doelen gaat.

“We gaan de deelnemers van voorgaande keren en alle ondernemingen die deelnemen aan de Open Bedrijvendag en leden van de Werkgeverskring Enter benaderen en een uitnodiging sturen, daarnaast kan elk (Enters) bedrijf zich aanmelden als deelnemer” aldus Pam Averdijk.

De opbrengst van de veiling gaat naar een jaarlijks wisselend maatschappelijk doel in Enter. Gezien de grootte van de opbrengst afgelopen jaren is er ook dit jaar weer besloten om meerdere goede doelen te ondersteunen met de Enterse Haring Party.

Er kunnen (Enterse) goede doelen aangedragen worden. Stuur uw suggestie uiterlijk voor 5 juni in door te mailen naar: hallo@roetgerink.nl

Het evenement is toegankelijk voor max. 150 personen. De kosten voor deelname zijn € 65,- p.p. Bedrijven die willen deelnemen, kunnen hun reservering per mail doorsturen naar hallo@roetgerink.nl onder vermelding van bedrijfsnaam, eigen naam en naam van de introducee(s).
Bedrijven mogen zoveel kaarten reserveren als ze willen.