Vrijdagavond speelde Holyoke uit tegen Krekkers DS3 (nr. 2). De eerste set begon Holyoke niet sterk, de pass kwam niet bij de spelverdeelster waardoor er niet gescoord kon worden. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt en Krekkers wist dit optimaal te benutten. Krekkers won met 25-19.

Door een goede opslagserie van Iris Mulderij stond er al gauw een voorsprong van 9 punten op het scorebord. Deze voorsprong konden de dames van Holyoke niet vasthouden. Krekkers wist ook de tweede set te winnen, 25-18.

In de derde set was er constant een kleine voorsprong voor Holyoke. Holyoke liet een goed spel zien. Aan het einde van de set werd het erg spannend. Na een aantal keer op setpoint te hebben gestaan, wist Krekkers toch de derde set binnen te slepen, 27-25.

In het begin van de vierde set was er weinig energie aan de kant van Holyoke. Ballen vielen op de grond en er werden veel persoonlijke fouten gemaakt. Toch ging Holyoke weer punten scoren.
Krekkers had erg veel moeite met de service van Laura Hazelhorst. Het spel van Holyoke was helaas niet voldoende. Ook de laatste set werd gewonnen door Krekkers met 25-17.

Volgende week speelt Holyoke thuis tegen Kuipers Flevoll DS1 om 17.00 uur in sporthal de Zomp.