Marije ten Brinke (r) neemt afscheid

Zaterdagmiddag speelde Holyoke dames 1 tegen de nummer 2 Dynamo Tubbergen dames 3. Dynamo had 1 set nodig om zich kampioen te kunnen noemen. De eerste set liep het constant gelijk op. Aan beide kanten werd er goed verdedigd waardoor het lastig was om direct te scoren. Na een stand van 18-18 liep Dynamo uit. Zij wisten de eerste set te winnen met 18-25 en daarmee het kampioenschap veilig te stellen.

De tweede set leek een kopie van de eerste. Holyoke vocht voor elke bal en wilden zich niet zomaar gewonnen geven. Maar ondanks de inzet van Holyoke was de ploeg uit Tubbergen ook in de tweede set sterker, 22-25.

In de derde set stond Holyoke goed te spelen. De pass lag bij de spelverdeelster waardoor ballen direct konden worden gescoord. Holyoke won de derde set met 25-18.

In de vierde set stond Holyoke al gauw op een voorsprong. Het spel van de derde set werd doorgezet. De vierde set won Holyoke ook, 25-21. Daarnaast werd er afscheid genomen van Marije ten Brinke, voor haar was er een publiekswissel. Zij zal volgend seizoen spelen bij Apollo.

Door de knappe comeback van de Enterse dames moest er een beslissende vijfde set worden gespeeld. Deze wist Holyoke overtuigend te winnen, 15-8.

Ruud Gerritsen.

Na de wedstrijd werd trainer Ruud Gerritsen in het zonnetje gezet. Hij zal volgend seizoen Holyoke niet meer trainen/coachen.

Holyoke weet het seizoen met een knappe 3-2 overwinning af te sluiten.