Dinsdagavond speelde Holyoke in Harfsen tegen Forza DS1 (komen uit in de promotieklasse, net zoals Holyoke). De eerste set werd elk punt gespeeld. Het was duidelijk te zien dat beide teams aan elkaar gewaagd waren. De eerste set wist Holyoke te winnen met 23-25.

De tweede set was een kopie van de eerste set, het ging gelijk op. Door een goede opslagserie van Forza wisten zij de laatste punten binnen te slepen en gingen zij er met de winst vandoor, 25-22.

De derde set heeft Holyoke stond de ploeg korte tijd achter, maar wist het aan het einde van set recht te trekken. Aan beide kanten werd het niet afgemaakt. Holyoke vocht voor elk punt, dit resulteerde in winst. Er werd gewonnen met 30-32!

De vechtlust die de ploeg uit Enter in de derde set liet zien, was in de vierde set verdwenen. Er werden veel persoonlijke fouten gemaakt en Forza benutte dit goed. De vierde set werd verloren met 25-19.

De vijfde set ging het tot 8 punten gelijk op. Daarna liep Forza drie punten uit. Maar door een goede opslagserie van Chantal Jannink werd de laatste en beslissende set binnengesleept, 13-15.

Dat betekende een 2-3 overwinning en door naar de kwartfinale van de beker! De tegenstander die Holyoke gaat treffen is nog niet bekend.