De volleybaldames van Holyoke hebben vrijdagavond in Sporthal De Marke in Hengevelde met 1-3 gewonnen van de nr. 2, Cupido. Holyoke speelde een uitstekende wedstrijd en gaf nauwelijks wat weg. In de eerste set ging de strijd nog wel gelijk op, maar daarna trok Holyoke de wedstrijd naar zich toe en won met overmacht.


In de eerste set kwam Holyoke op een 9-16 voorsprong. Daarna pakte Cupido het initiatief en in een spannende slotfase werd het uiteindelijk 26-24 voor de thuisploeg.

In de tweede set liep Cupido uit naar een 6-1 voorsprong. Op 20-22 een foute opslag bij Cupido en een netfout die niet bestraft werd. Holyoke wint met 20-25.

In de derde set komt Holyoke al snel op 9-14. De verdediging was goed bij Holyoke en met name de libero speelde een uitstekende wedstrijd. De ploegen komen nog wel op gelijke hoogte, 16-16, maar de winst gaat naar de gasten 22-25.

In de vierde set een zelfde beeld, Holyoke de betere ploeg en komt op 1-10. Cupido is de weg kwijt en Holyoke profiteert, eindstand 19-25.