Zaterdag speelde Holyoke DS1 tegen de dames uit Fleringen. Na het verlies van vorige week waren de dames van plan om dit keer met winst naar huis te gaan.

De eerste set begon goed. Holyoke wist de druk bij de tegenpartij te leggen en alle ballen die terug kwamen werden gelijk afgemaakt. Door een paar domme fouten aan de kant van Holyoke kwamen de tegenstanders dichterbij. Tot een stand van 20-19 voor de tegenpartij. Aan de kant van Kuipers Flevoll haalden ze alles van de grond, de dames van Holyoke wisten niet te scoren en er werden eigen fouten gemaakt.
Ze verloren de eerste set dan ook met 25-19

De tweede set was eigenlijk een kopie van de eerste. De dames begonnen sterk maar door eigen fouten en een goed blok aan de andere kant kwamen de tegenstanders bij en haalden ze Holyoke uiteindelijk in. Ook deze ging naar Kuipers Flevoll met 25-23.

De derde set wisten de dames uit Enter tot de 20 een voorsprong te houden. Maar deze set ging ook naar Kuipers Flevoll met 26-24.

De wedstrijd was al verloren maar ze wilden de vierde set hoe dan ook pakken. Holyoke begon weer sterk en wisten dit de hele set vol te houden. Jette Voortman was de ballen lekker aan het inslaan en Kristine ten Brinke haalde veel ballen van de grond. Deze set ging dan ook welverdiend naar de dames uit Enter, 27-25.

Woensdagavond speelt Holyoke om 20.00 uur voor de beker tegen Volta DS1 in sporthal de Rietlanden te Lelystad. Volgende week zaterdag speelt Holyoke om 17.00 uur thuis tegen DeVoKo DS2.