Afgelopen zaterdag speelde Holyoke dames 1 de derby tegen Rivo Rijssen dames 3.
De eerste set liep het constant gelijk op. Holyoke kwam in het midden van de set op een voorsprong maar de dames konden deze niet vasthouden. Rivo kon het gat dicht te spelen en in een spannende slotfase van de eerste set, wist Rivo de set naar zich toe te trekken met, 25-27.

In het begin van de tweede set bleef het gelijk op gaan, maar door goed verdedigend werk, slim spel en een paar harde knallers, wist Holyoke in de loop van een set een voorsprong op te bouwen. Deze voorsprong werd niet meer uit handen gegeven en de set werd gewonnen met 25-19.

Het spel doorzetten en de winst binnenslepen was de opdracht van coach Bruno. Dit lukte echter niet. Rivo pakte al snel een voorsprong en deze wisten de dames van Holyoke niet meer in te halen.
Er werden veel eigen fouten gemaakt, maar ook zeker mooie punten gescoord. De set werd verloren met, 19-25.

De vierde set keek Holyoke al snel tegen een achterstand aan van zes punten. Door een goede opslag werd dit gat in een keer dicht gespeeld! Er werd een voorsprong op gebouwd en daarna niet meer uit handen gegeven. De set werd gewonnen met 25-21.

In de laatste en beslissende set stonden beide ploegen sterk te spelen. Er werd veel verdedigd en het spel ging gelijk op. Toch trok Rivo door eigen fouten, de winst naar zich toe. De set werd verloren met, 12-15.

Een 2-3 verlies voor Holyoke. Vrijdag 29 oktober speelt Holyoke de derde competitiewedstrijd tegen Cupido dames 1 uit Hengevelde. Aanvang: 21.00 uur.