Zaterdagmiddag speelde Holyoke D1 thuis de eerste competitiewedstrijd tegen Klumpers VVA D1. De twee teams hadden elkaar deze week al getroffen voor de bekerwedstrijd, waarbij de dames van Holyoke de dames van Klumpers VVA met 3-0 versloegen. Aan het begin van de eerste set gaat Holyoke mee in het spel van Klumpers VVA, waardoor de teams gelijk oplopen. Na een aantal persoonlijke fouten weten de dames van Holyoke hun eigen spel weer op te pakken.

Door een goede opslagserie van Eline Oosterveen en mooie aanvallen winnen de dames uit Enter de set met 25-13. De tweede set begint wat moeizaam voor Holyoke. De twee teams gaan gelijk op. Na een time-out pakken de dames hun eigen taak weer op en wordt de set netjes uitgespeeld. Holyoke wint ook deze set met 25-18.

In de derde set zitten de dames van Holyoke goed in de wedstrijd. Ze spelen krachtig hun eigen spel en Klumpers VVA heeft hier geen antwoord op. Holyoke wint wederom de set met 25-11.

De laatste set beginnen de dames van Holyoke direct goed. Door een mooi opslagserie van Chantal Jannink staat Holyoke 6-0 voor. De dames blijven hun eigen spel vasthouden. Door sterke aanvallen van Anne en Lotte Voortman is Klumpers VVA kansloos. Ook deze laatste set wordt met 25-14 overtuigend gewonnen door Holyoke.

Na deze 4-0 overwinning van Holyoke staan de dames nu op de eerste plek in de poule. De volgende wedstrijd is op zaterdag 28 september. Dan spelen de dames van Holyoke om 12.00 uur in Borne tegen Apollo 8 D3