Landgoed Het Rheins is door naar de tweede ronde van de Terras Top 100! Na de eerste zware ronde te hebben doorstaan moet Het Rheins zich opnieuw waarmaken om een plek te krijgen binnen de terras top 100. Lezers van Entersnieuws kunnen Het Rheins een handje helpen.

Rien Mol: “Wat ben ik super trots op ons team! Wat een veerkracht heeft ons gehele team getoond! Het was voor hun een lange corona winter en hierdoor werd hun geduld vaak op de proef gesteld, omdat ze niet hun vak konden uitoefenen. Ook de motivatie was soms even weg, na de zoveelste teleurstellende persconferentie.

Gaaf om te beleven dat, zodra de horeca open mocht, ons hele team ons bedrijf een boost gaf en ons een vliegende start heeft gegeven. Zelfs dat ze soms door extreme drukte voor twee moesten werken! Wat een top team”.

Je kunt een stem uitbrengen, waardoor ze meedingen naar de publieksprijs. Bovendien maak je dan kans op een magisch ‘Lapland’ weekend voor twee t.w.v. € 450,- Dus twee overnachtingen bij Landgoed Het Rheins in november of december, inclusief een magische avond met diner, op het pop-up terras en restaurant Lapland Wonder Droom, die ze opnieuw gaan doen in oktober tot en met december 2021.

Je kunt HIER je stem uitbrengen.

Klik op Overijssel en vervolgens op Landgoed Het Rheins.
(Je hoeft geen vervelende e-mailadressen of gegevens achter te laten, gewoon klikken en je stem is gedaan)