Na een bijna twee weken durende verkiezing is Haar & Zo aan de Dorpsstraat verkozen tot leukste zaak van Enter 2019. De verkiezing werd voor de zesde keer georganiseerd door Enters Voordeel, een consumentenplatform op Facebook. Nadat Enternaren in de eerste ronde hun meest favoriete zaak konden nomineren werd er uiteindelijk een verkiezing gehouden tussen de vijf zaken met de meeste punten.

Haar & Zo, dit jaar voor het eerst genomineerd, trok vanaf het begin van de stemmingsronde direct de meeste stemmen naar zich toe en won dan ook uiteindelijk erg overtuigend de verkiezing met maar liefst 34,4% van de bijna 600 stemmen.

Het team van Haar & Zo ontving van Eric Tijhof van Enters Voordeel het bijpassende straatnaambord, deze zal het komende jaar een mooi plaatsje krijgen in de kapsalon.

Als tweede in de verkiezing eindigde dit jaar Gasterij Het Middenplein, de derde plaats was voor de winnaar van vorig jaar: Gewoon Janette. Mirjam’s Bloemen en voormalig winnaar IJssalon De Lutte eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.