Grand Café Seven is kortgeleden geopend in hartje Enter en biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van heerlijke drankjes en culinaire gerechten in een ontspannen sfeer. Om onze gasten de beste service te bieden, zijn we momenteel op zoek naar meerdere collega’s voor verschillende functies.

Als fulltime zelfstandig werkend kok ben jij verantwoordelijk voor de bereiding van onze gerechten. Je hebt een passie voor koken en weet onze gasten elke keer weer te verrassen met heerlijke smaakcombinaties.

Daarnaast zijn we op zoek naar fulltime en parttime toppers in de bediening. Als bedieningsmedewerker ben je het gezicht van ons Grand Café en zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen en een fantastische ervaring hebben.

Als laatste zijn we op zoek naar een parttime schoonmaker om ons team te komen versterken. Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van het Grand Café en zorgt ervoor dat alles er tip-top uitziet voor onze gasten.

Ben jij enthousiast geworden en wil jij onderdeel worden van ons team? Kom gezellig langs of mail naar merlin@hcholdingrijssen.nl