Gewoon Janette sluit haar deuren per 6 juli a.s. Ze stopt echter niet volledig, maar gaat verder met interieuradvies, woninginrichting en privé shoppen op afspraak. Janette: “Helaas is de loop naar de winkel na de Corona tijd niet meer als voorheen. Ik heb besloten de winkel te sluiten en deze alleen nog op afspraak te openen om interieur advies te geven en om samen met de klant de hele inrichting zoals de kleuren, vloeren, behang, gordijnen en meubels uit te zoeken en dan tot een prachtig resultaat te komen”.

Maar ook om privé te shoppen. Ook zal er af toe weer een online veiling worden gehouden en zullen we vanaf nu op veel markten en fairs te vinden zijn wat nu helaas niet kan, omdat ik in de winkel moet zijn. Omdat ik niet stil kan zitten en ik nogal een bezige bij ben heb ik besloten om er een baan naast te gaan doen en mag ik voor Hofman Animal Care gaan werken in de nieuwe exclusieve winkel The Dutch Dog!

Zoals velen van jullie weten ben ik gek van dieren en met name honden vandaar deze keus. Ik zeg altijd maar zo; wanneer je plezier hebt in je werk is het eigenlijk geen werk! Ik hoop jullie allen snel weer te zien en dank iedereen voor het vertrouwen”.

Dus wil je advies of GeWoon komen shoppen, bel of app mij dan op 06. 17 45 66 59.