Gerdien Wessels.

Op zaterdag 10 december is de jaarlijkse kerstmarkt in Enter. Gerdien Wessels is vanuit Trans World Radio ook op deze markt aanwezig en ze vertelt daar over haar werk bij TWR en haar motivatie om daar te werken. TWR is een internationale christelijke organisatie, die samenwerkt met partnerorganisaties. Tevens kun je op de kerstmarkt iets lekkers van bakkerij Van Otten kopen.

Gerdien is nu nog werkzaam op een accountantskantoor. Gerdien: “Ik mis daar een bepaalde zingeving en ik stuitte op een vacature voor een financiële functie bij TWR. Deze vacature sloot aan bij mijn verlangen naar andere zingeving in het werk.”

Momenteel is Gerdien bezig om een achterban op te bouwen. Gerdien: “Deze achterban bestaat uit mensen die mij financieel willen ondersteunen, waardoor ik kan werken bij TWR. Wanneer deze achterban voldoende is opgebouwd zal ik de overstap naar TWR maken.

Een deel van de opbrengst van de koekjes en chocolaatjes, geleverd door bakkerij Van Otten, is ook bestemd voor het werk bij TWR.
Er is al bijna 90% van de benodigde financiën toegezegd. Zodra ik bij TWR ga werken, word ik uitgezonden door Hervormde Gemeente te Enter”.