Bij een afscheid moeten er vele zaken worden geregeld en zijn er even zoveel vragen. Bijvoorbeeld hoe u de dingen goed kunt verwoorden. Om de nabestaanden hierin bij te staan hebben Vredehof Uitvaartverzorging en De Persgroep afdeling familieberichten, samen het initiatief genomen voor het opstellen van een handige ‘Gedichtenbundel ter inspiratie’.
Er zijn diverse gedichten opgenomen die nabestaanden kunnen inspireren bij het samenstellen van een rouwkaart of familiebericht.

Onlangs heeft Pedro Swier, Algemeen Directeur van Vredehof Uitvaartverzorging, het eerste exemplaar van deze gedichtenbundel in ontvangst genomen van Yvonne Nicolasen van De Persgroep.
Vredehof Uitvaartverzorging viert dit jaar haar 150-jarig bestaan en wil daarom wat extra terug doen voor de samenleving. Naast het organiseren van informatieve lezingen en het al eerder uitgegeven herinneringsboekje, is ook deze gedichtenbundel daar een voorbeeld van.

Het boekje is gratis beschikbaar voor de families die Vredehof mag begeleiden bij de uitvaart, of bij een adviesgesprek.

Meer informatie op: www.vredehof.nl