Uniek Woningmakelaars, is al een aantal weken druk bezig met de verkoop van het nieuwbouwproject “De Braandputte” in Enter. Met het gezellige dorpscentrum op steenworpafstand is het wonen in “De Braandputte” meer dan aangenaam. “De Braandputte” dankt haar naam aan de brandput, die vroeger centraal in het dorp heeft gestaan. Bouwbedrijf Ter Harmsel uit Rijssen, zal hier 17 nieuwbouw appartementen gaan realiseren, verdeeld over drie bouwlagen.

De appartementen zullen gasloos en uiterst duurzaam worden opgeleverd en worden voorzien van o.a. een luchtwarmtepomp, zonnepanelen, triple HR+++ beglazing en een WTW-unit.
Verder zullen alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats, waarbij enkele een overdekte parkeerplaats toegewezen zullen krijgen.

De oppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 89 m² en 163 m² met een prijsrange van € 378.500-  vrij op naam tot € 665.000,- vrij op naam.

De verwachting is dat in mei 2023 gestart zal worden met de bouw van de appartement. De oplevering van de appartementen zal in mei/juli 2024 plaatsvinden. De bouw van “De Braandputte” begint indien 70 % van het project is verkocht en dit gaat hard: de teller staat al op 12 van de 17 appartementen, die thans verkocht, dan wel onder optie zijn.
De kans is dus groot dat de schop in de grond gaat aankomend mei!

Meer informatie over deze luxe, moderne en levensloopbestendige appartementen? Neem dan contact op met Jasper Geels of Arno Ligtenberg van Uniek Woningmakelaars.

Uniek Woningmakelaars
T: 0547 – 38 18 23
M: info@uniekmakelaars.nl
I : www.uniekmakelaars.nl