Pijn aan de voeten kan ontstaan om verschillende redenen. Veelal is er sprake van overbelasting, beperkingen of standsafwijkingen van de voet. Denk aan een hielspoor, peesplaat ontstekingen, beperkingen van gewrichten van tenen, een achillespeesontsteking, een slijmbeursontsteking of een Mortonse neuralgie.

Eerst is het van belang om te zoeken naar de oorzaak van de klachten. Een probleem elders in het lichaam kan van invloed zijn. De stand van de voeten bij staan en bewegen kunnen een rol spelen. Schoeisel wordt nagekeken en hierover kan advies worden gegeven. Ook kunnen de podotherapeuten binnen het centrum ingeschakeld worden.

Het verkrijgen van beeld middels echografie kan helpen om de juiste diagnose te stellen. Het voorkomen van klachten is belangrijk. Een goede uitleg betreffende de oorzaak van de klachten, de diagnose en de behandeling is van belang.

Bij voetklachten richt fysiotherapeutische behandeling zich op de juiste oefeningen en mogelijk shockwave behandeling. Ook kan de fysiotherapeut u helpen bij het weer opbouwen van uw dagelijkse activiteiten.

Fysiotherapie Gezondheidscentrum aan het Dorpsplein behandeld uw voetklachten en voor een afspraak zijn wij dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0547-381781.

Gezondheidscentrum Enter
Dorpsplein 1
7468 CK Enter

www.gezondheidscentrumenter.nl