sv Enter kan weer drie punten bijschrijven. Het thuisduel tegen Borne werd een afgetekende 3-1 overwinning voor de gastheren en daar was eigenlijk weinig op af te dingen. sv Enter speelde gedreven, vol voor de winst en werd beloond voor deze spelopvatting. sv Enter begon goed aan de wedstrijd, speelde veelal op de helft van de tegenstander en bouwde een veldoverwicht op. Borne kwam slechts met moeite voor de goal van sv Enter, maar was daarbij wel een aantal keren dreigend.


In de 17e minuut een duidelijke overtreding op Jorn Hodes, maar de scheidsrechter laat doorspelen. Rick Hagreis kan vervolgens namens de gasten de 0-1 scoren. Een voorsprong tegen de veldverhouding in maar sv Enter neemt opnieuw het initiatief.
De defensie van Borne houdt echter de ruimtes klein en speelt niet voor de schoonheidsprijs.
Toch krijgt sv Enter een (goedkope) strafschop, maar de keeper stopt de inzet van Arno Slagers en het blijft 0-1.

De eerste helft lijkt in 0-1 te eindigen, maar in de 44e minuut komt sv Enter alsnog langszij. Een voorzet van Jorn Hodes komt bij Tim van Otten en hij laat de keeper van Borne kansloos, 1-1 en tevens de ruststand.

sv Enter komt na de thee gedreven uit de kleedkamer en gaat verwoed op jacht naar een voorsprong. Die laat niet al te lang op zich wachten. Het is Jorn Hodes die ook dit keer weer aan de basis staat. Hij gaat diep, ontvangt de bal en geeft op het juiste moment af aan de meegelopen Tim van Otten, die z’n tweede treffer van de middag maakt, 2-1.

sv Enter blijft gretig en Borne wankelt. In de 67e minuut opnieuw een prachtige combinatie tussen Jorn Hodes en Tim van Otten. De laatste voltooit de hattrick en maakt dik verdiend de 3-1.
Daarmede is de wedstrijd eigenlijk wel gespeeld. Borne is onmachtig en sv Enter is absoluut niet van plan om nog een doelpunt toe te staan. Bij Borne komt Sven Pieterson in het laatste kwartier nog wel in de ploeg en die zorgde wel wat voor meer dreiging, maar het duel eindigt in een verdiende 3-1 overwinning van sv Enter.

Op 5 maart speelt sv Enter de volgende competitie wedstrijd. Dat is dan de uitwedstrijd tegen Sp. Overdinkel.

De overige uitslagen:

Sp. Vroomshoop – DTC ’07 2-6
UD – De Lutte 1-2
Manderveen – Almelo 2-3
La Première – KOSC 0-3
Sp. Overdinkel – LSV 0-0