Om de wintermaanden meer kleur te geven, start De Welle vanaf 18 januari met een fotoproject ‘Het mooiste kiekje’. De welzijnsorganisatie daagt mensen in de gemeentes Wierden uit om de mooiste foto te maken. Jong of oud, beginner of gevorderd, iedereen kan meedoen aan dit project. Elke twee weken, tot eind maart, vindt er een nieuwe ronde plaats waarin een ander thema centraal staat. Het thema van de eerste ronde is: Dieren.

Hoe doe je mee?
Of je je foto nu schiet met een mobiel of een (professionele) fotocamera, iedereen kan een verrassende foto maken! De gemaakte foto’s kunnen geüpload worden in een album. De link naar het album vind je op de site van De Welle.

Dit album is openbaar waardoor iedereen thuis kan meegenieten van de prachtige inzendingen. Je haalt de buitenwereld hiermee letterlijk even naar je eigen woonkamer toe, zonder dat je hiervoor het huis hoeft te verlaten! Kijk voor alle informatie met betrekking tot deelname en uploaden van de foto’s op www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje

Prijs
Per thema ronde is er een aanmoedigingsprijs te winnen welke verloot wordt onder de inzendingen. Alle ingezonden foto’s zullen begin april door een jury worden beoordeeld.

De jury bestaat uit onder andere een aantal professionele fotografen uit beide gemeentes, Mike Rikken, Rob Nijhuis en Hans Hodes. Voor degene die volgens de jury het allermooiste kiekje heeft geschoten, ligt een mooie prijs klaar! Meer informatie over het project? Kijk HIER  www.stichtingdewelle.nl/hetmooistekiekje of neem contact op met Kitty van der Steege, (0546-571 693) of k.vdsteege@stichtingdewelle.nl.