Floor de Wilde.

Floor de Wilde uit Enter, doet momenteel vrijwilligerswerk in het Afrikaanse Uganda. Ze zet zich in voor het programma “Uganda hands for hope” en wil nu in Enter een inzamelingsactie starten. Het project is gericht op het ondersteunen van families, een school en in het bijzonder kinderen in de sloppenwijk van Kampala.

Floor: “Op dit moment ondersteunt het project ongeveer 350 kinderen binnen hun eigen gezinnen en daarnaast een school met ongeveer 220 kinderen. Ze vangen voornamelijk kinderen op in crisis situaties en die de vijf jaar zonder hulp waarschijnlijk niet hadden kunnen halen.

Ze helpen de kinderen doormiddel van educatie, het betalen van schoolgeld voor de oudere kinderen en verzorgen twee maaltijden op een dag. Ouders worden ondersteund met opvoeding en indien noodzakelijk met medische kosten.

Het geld wat ik wil inzamelen gaat voor 100% naar de school, en daar gaan zij leuke activiteiten mee doen met de kinderen, of materiaal aanschaffen. Bijvoorbeeld voetballen, sportkleding, keyboards etc. Ook kun je via de site van Hands for Hope een kind maandelijks steunen. Alle kleine beetjes helpen. Alvast heel erg bedankt”.

Wil je “Uganda Hands for Hope” ook financieel steunen. Het bedrag mag je zelf kiezen en je kunt met elke bank in Nederland betalen.
Kijk HIER voor een bijdrage aan het project.